i got freaky, freaky baby, i was chillin' with my ladies






bytte bort silver mot robins pink lady i helgen och är mer än nöjd



skönt häng igår, skönt kladdkaka och camille häng nu


i know i know i know





det här är en såndär kväll när man drömmer om kebbaben, å helst ska den vara på en sån där pinne som står framme fett länge så alla kan dela, människa som fluga




å sån

.

gårkvällens slut var smått otippat. olearran låser dörrarna och min töser drar, jag stannar kvar med alla leftovers. någon styr upp lite efterferre och säger att en bil är på g. mycket riktigt kommer en liten brummare och alla(10 eller var vi fler?) viker ihop sig på nått otroligt sätt i den lilla och vi drar.
sköj och skumt sen. juste! jag fick kvällen till en shön tia med ett inbrott på slutet ohoh

hitta detta underbara hos kvicken igår och vart så jävla kär!



kärlek


"Jag hade tyska för första gången idag"

"Jaså, hur var det då?"

"Okej, alla fick säga något på tyska. Så jag räckte upp handen och sa fähig"

"Vad betyder det?"

"Stånd"





-Adam 11 år

sista tidags fezten för denna sommarrå








KRÄMIGT



vi bara löve tidiga morgon promisar/fula bilder/statyhuvuden















har hunnit med att träffa leffe på morgonen idag, det var toppat. kaffe nurå så det blir en riktigt wow wow feeling


sova

läste på fridas blogg hur hon inte sovit hemma någonting denna vecka och gush så mys tänkte jag. men sedan kom jag på att vad fan, det har jag ju själv inte heller gjort. men ska dock bryta tränden med att sova lonley i min feta säng i natt. riktigt fet o jävligt stor är den, använder inte ens halva använder typ en fjärddel, ligger liksom ihopkrupen i ena hörnet. tror jag är lite rädd för den sluka upp mig och tar därför avstånd från den. men nu ska jag ta tag i min rädsla och sleepa himla tight!

.

igår planka vi in på den årliga kräftskivan som 40plusarna brukar ha. det är som himlen tror jag, typ spejsat med många många olika pajer och massa annat smarrit sen måste man äta så många kräftor man kan och självklart en super efterrätt på det, klart man rullar sen. efter det och några glas vin gled jag vidare till teg för lite mer vin, när vi mådde som bäst drog vi på tc och där de var fett med folk. men kräftorna var alldra bäst, flytta hem till mig.

den tydligaste och ända bilden från igår


startade kvällen med att laga punka på min cykel, cyklade sedan upp till åhem för förpartaj o cyklade även därifrån, till tc. de andra gled med taxi och la buss. men bara för att jag inte ens kan räkna hur många cyklar jag bara har tappat under sommaren så hade jag inget val än att cykla. fick inte lämna den själv. men tc var gött, men när det var en timme drog jag(med cykel) till sharren, där det var glada brudar med rosa drinkar. sedan valde vi max framför efterfest himla najs. och tog även här med cykeln till max, parkaren också typ nästan rätt utanför så jag kunde se den. men ändå! den var låst och den var borta när jag kommer ut!!! fattar inte.. jag kan lika gärna börja stå och dela ut cyklar på stan. men ja, så idag tog jag en cykel bara för jag var så jävla förbannad. hämd.

"gossip" hang on a thursday


.


tar nu benen med mig och hänger därborta mere andra


.


.

balle häng med brudarna igår. mycket göttigt. vi drog oss sedan ner till centum för ett besök på sharren. som för ovanlighetenskull bjöd på rätt lite folk, men helt ok ändå. brudarna drog däremot vidare till olles. så jag sparng omkring (som vanligt) där själv, men det var rätt nirre, ragga ju upp lite nya vänskapsband! som även fejan kan bevisa yehä

njuter av porr film

det är ju himlans skönt att porr filmerna har samma namn som "vanliga" filmer har. man behöver lixom inte ha den där gömda lådan längst in i gaderoben under alla kläder för att gömma sina närmaste-hjärtat-filmerna.               ett problem bara. jag laddade hem två filmer ikväll, två filmer som skulle vara typiska girlie filmer, romantisk/komedi typ? aaa de slutade med att jag satt med två porrisar. så ja hoppet dog och jag såg en film jag redan hade sett. livet suger

hur underbar är han inte!!!!


.



.


jobbat sen nio slutade nyss(död) nu(om 5 min) drar vi mot kräfterna!


peace bro


.



.


.



.



.







mycket gött idag/ikväll




vi har det bra







vi lyfte taket hos dess igår





köpt mig nya stora lökar idag


i don't think we need to drink water


det är fredag och det regnar

men i onsdags var jag på bio med eddy och co, såg bridesmaids!!!!!! fet film! såg trailen innan och tänkte skita i att gå.. men ack så bra.
igår kväll vill man också nämna, trädgården! oj oj skönt häng






grill och färgning och vin och öl och så









finaste frida färgade hela mitt hår igår. kramen till henne,  det vart as bra. super mycket tack gullet. vi grillade samtidigt hos angelica som slutade svart. ett tag brann körven också, men det vart fett gott ändå. vi vart fett mätta också. vin på det och vi gled till sharren. efter det lunkade jag själv hem med några grabbs. ensam tjej, men fett kul. vi kom ju på att vi skulle sätta på någon skräckis där vid kl6 som ingen vågade se.    älskade ju också mannen som fick ta till svea flaggan pga brist på täcke pussas?

lala runt va








tacouu hous elluus vare ikväll



kirrade denna fräna kamera för bara 247 kr idag



det var super rean på någon elektron affär idag som skulle stänga ner. hittade då denna tjocka för ett mini pris så ofta jag bangade. speciellt när jag har lämnat min andra go kamera åt helvettet.

där vid älven





RSS 2.0